Sprawdź poniżej najbliższe terminy kursów.

W przypadku małej liczby zgłoszeń zastrzegamy możliwość przesunięcia daty kursu. Skontaktujemy się wtedy w celu ustalenia alternatywnego terminu,

8 i 9
października

kurs z luciano passeri

Jednodniowy kurs z Luciano Passeri. 

Nie przegap jedynej okazji na naukę od legendy włoskiej pizzy!

8 października 2024 – dla Pizzaiolo i certyfikowanych absolwentów naszej akademii.

9 października 2024 – dla wszystkich.

uwaga! Letnia przerwa w terminarzu szkoleń

W miesiącach lipiec i sierpień nie publikujemy kalendarza zajęć.

W tym czasie nasi instruktorzy uczestniczą w szkoleniach, a dostępność kursów wakacyjnych nie jest jeszcze potwierdzona.

Prosimy o śledzenie naszej strony, gdzie na bieżąco będziemy informować o ewentualnych zajęciach.

26 - 29
maja

Profesjonalny kurs podstawowy
CORSO BASE PIZZAIOLI

Plan szkolenia obejmuje 36 godzin zajęć, zajęcia prowadzone są od poniedziałku do czwartku przez łącznie 4 dni, w przybliżeniu od godziny 9.00 do 18.00.

Jest to kurs praktyczny i teoretyczny dla osób początkujących oraz zaawansowanych.

23 - 26
czerwca

Profesjonalny kurs podstawowy
CORSO BASE PIZZAIOLI

Plan szkolenia obejmuje 36 godzin zajęć, zajęcia prowadzone są od poniedziałku do czwartku przez łącznie 4 dni, w przybliżeniu od godziny 9.00 do 18.00.

Jest to kurs praktyczny i teoretyczny dla osób początkujących oraz zaawansowanych.

Kurs PIZZA SCROCCHIARELLA

Plan szkolenia obejmuje 18 h zajęć. Zajęcia prowadzone są przez 2 dni w tygodniu w przybliżeniu w godzinach 9-18.

Najbardziej podrabiany placek na świecie  który rewolucjonizuje rynek pizzy na wynos: cienka, chrupiąca, bardzo lekka.

20 - 21
maja
BRAK MIEJSC

Kurs PIZZA NAPOLETANA TRADIZIONALE

Plan szkolenia obejmuje 18 h zajęć. Zajęcia prowadzone są przez 2 dni w tygodniu w przybliżeniu w godzinach 9-18.

„Pizza Neapolitańska” charakteryzuje się lekkością, puszystością brzegów pełnych chlebowego smaku. 

Kurs jest przeznaczony dla profesjonalnych pizzaiolo, piekarzy, cukierników oraz miłośników pizzy domowej roboty.

17 - 18
czerwca

Kurs PIZZA NAPOLETANA TRADIZIONALE

Plan szkolenia obejmuje 18 h zajęć. Zajęcia prowadzone są przez 2 dni w tygodniu w przybliżeniu w godzinach 9-18.

„Pizza Neapolitańska” charakteryzuje się lekkością, puszystością brzegów pełnych chlebowego smaku. 

Kurs jest przeznaczony dla profesjonalnych pizzaiolo, piekarzy, cukierników oraz miłośników pizzy domowej roboty.

13 - 15
maja
BRAK MIEJSC

Kurs PIZZA NAPOLETANA CONTEMPORANEA

Plan szkolenia obejmuje 27 h zajęć. Zajęcia prowadzone są przez 3 dni w tygodniu w przybliżeniu w godzinach 9-18.

„Pizza Neapolitańska” charakteryzuje się lekkością, puszystością brzegów pełnych chlebowego smaku. 

Kurs skierowany do profesjonalistów oraz osób z doświadczeniem w pracy z pizzą

3 - 5
czerwca

Kurs PIZZA NAPOLETANA CONTEMPORANEA

Plan szkolenia obejmuje 27 h zajęć. Zajęcia prowadzone są przez 3 dni w tygodniu w przybliżeniu w godzinach 9-18.

„Pizza Neapolitańska” charakteryzuje się lekkością, puszystością brzegów pełnych chlebowego smaku. 

Kurs skierowany do profesjonalistów oraz osób z doświadczeniem w pracy z pizzą

voucher podarunkowy na kurs robienia pizzy

Szukasz wyjątkowego prezentu, który przyniesie nową wiedzę i umiejętności? Teraz masz na to szansę w jedynej certyfikowanej szkole pizzy w Polsce – Accademia Pizzaioli Polska. Oferowane przez nas vouchery umożliwiają obdarowanie bliskiej osoby kursem w jednej z profesjonalnych dziedzin, które proponujemy.