Terminarz Kursów

Sprawdź poniżej najbliższe terminy kursów.

W przypadku małej liczby zgłoszeń zastrzegamy możliwość przesunięcia daty kursu. Skontaktujemy się wtedy w celu ustalenia alternatywnego terminu,

Accademia Pizzaioli Polska pizza corso base

5 - 8
sierpnia

Profesjonalny kurs podstawowy
CORSO BASE PIZZAIOLI

Plan szkolenia obejmuje 36 godzin zajęć, zajęcia prowadzone są od poniedziałku do czwartku przez łącznie 4 dni, w przybliżeniu od godziny 9.00 do 18.00.

Jest to kurs praktyczny i teoretyczny dla osób początkujących oraz zaawansowanych.

Accademia Pizzaioli Polska pizza corso base

2 - 5
września

Profesjonalny kurs podstawowy
CORSO BASE PIZZAIOLI

Plan szkolenia obejmuje 36 godzin zajęć, zajęcia prowadzone są od poniedziałku do czwartku przez łącznie 4 dni, w przybliżeniu od godziny 9.00 do 18.00.

Jest to kurs praktyczny i teoretyczny dla osób początkujących oraz zaawansowanych.

Accademia Pizzaioli Polska pizza corso base

23 - 26
września

Profesjonalny kurs podstawowy
CORSO BASE PIZZAIOLI

Plan szkolenia obejmuje 36 godzin zajęć, zajęcia prowadzone są od poniedziałku do czwartku przez łącznie 4 dni, w przybliżeniu od godziny 9.00 do 18.00.

Jest to kurs praktyczny i teoretyczny dla osób początkujących oraz zaawansowanych.

Accademia Pizzaioli Polska pizza corso base

27 - 28
sierpnia

Kurs PIZZA SCROCCHIARELLA

Plan szkolenia obejmuje 18 h zajęć. Zajęcia prowadzone są od wtorku do środy przez łącznie 2 dni w tygodniu w przybliżeniu w godzinach 9-18.

Najbardziej podrabiany placek na świecie  który rewolucjonizuje rynek pizzy na wynos: cienka, chrupiąca, bardzo lekka.

22 - 23
sierpnia

Kurs PIZZA NAPOLETANA TRADIZIONALE i CONTEMPORANEA

Plan szkolenia obejmuje 18 h zajęć. Zajęcia prowadzone są przez 2 dni w tygodniu w przybliżeniu w godzinach 9-18.

„Pizza Neapolitańska” charakteryzuje się lekkością, puszystością brzegów pełnych chlebowego smaku. 

Kurs jest przeznaczony dla profesjonalnych pizzaiolo, piekarzy, cukierników oraz miłośników pizzy domowej roboty.

19 - 20
września

Kurs PIZZA NAPOLETANA TRADIZIONALE i CONTEMPORANEA

Plan szkolenia obejmuje 18 h zajęć. Zajęcia prowadzone są przez 2 dni w tygodniu w przybliżeniu w godzinach 9-18.

„Pizza Neapolitańska” charakteryzuje się lekkością, puszystością brzegów pełnych chlebowego smaku. 

Kurs jest przeznaczony dla profesjonalnych pizzaiolo, piekarzy, cukierników oraz miłośników pizzy domowej roboty.