Sprawdź poniżej najbliższe terminy kursów.
W przypadku małej liczby zgłoszeń zastrzegamy możliwość przesunięcia daty kursu. Skontaktujemy się wtedy w celu ustalenia alternatywnego terminu,
8 i 9
października
kurs z luciano passeri
Jednodniowy kurs z Luciano Passeri.
Nie przegap jedynej okazji na naukę od legendy włoskiej pizzy!
8 października 2024 – dla Pizzaiolo i certyfikowanych absolwentów naszej akademii.
9 października 2024 – dla wszystkich.
- 3-4
- 1 dzień
- Wt i Śr
-
ul. Trakt Lubelski 412
04-667 Warszawa
24 - 27
lutego
Profesjonalny kurs podstawowy
CORSO BASE PIZZAIOLI
Plan szkolenia obejmuje 36 godzin zajęć, zajęcia prowadzone są od poniedziałku do czwartku przez łącznie 4 dni, w przybliżeniu od godziny 9.00 do 18.00.
Jest to kurs praktyczny i teoretyczny dla osób początkujących oraz zaawansowanych.
- 3-4
- 4 dni x 9 godzin
- Pon - Czw
-
ul. Trakt Lubelski 412
04-667 Warszawa - Międzynarodowy Certyfikat
- 5800 PLN (brutto)
10 - 13
marca
Profesjonalny kurs podstawowy
CORSO BASE PIZZAIOLI
Plan szkolenia obejmuje 36 godzin zajęć, zajęcia prowadzone są od poniedziałku do czwartku przez łącznie 4 dni, w przybliżeniu od godziny 9.00 do 18.00.
Jest to kurs praktyczny i teoretyczny dla osób początkujących oraz zaawansowanych.
- 3-4
- 4 dni x 9 godzin
- Pon - Czw
-
ul. Trakt Lubelski 412
04-667 Warszawa - Międzynarodowy Certyfikat
- 5800 PLN (brutto)
24 - 27
marca
Profesjonalny kurs podstawowy
CORSO BASE PIZZAIOLI
Plan szkolenia obejmuje 36 godzin zajęć, zajęcia prowadzone są od poniedziałku do czwartku przez łącznie 4 dni, w przybliżeniu od godziny 9.00 do 18.00.
Jest to kurs praktyczny i teoretyczny dla osób początkujących oraz zaawansowanych.
- 3-4
- 4 dni x 9 godzin
- Pon - Czw
-
ul. Trakt Lubelski 412
04-667 Warszawa - Międzynarodowy Certyfikat
- 5800 PLN (brutto)
Kurs PIZZA SCROCCHIARELLA
Plan szkolenia obejmuje 18 h zajęć. Zajęcia prowadzone są od wtorku do środy przez łącznie 2 dni w tygodniu w przybliżeniu w godzinach 9-18.
Najbardziej podrabiany placek na świecie który rewolucjonizuje rynek pizzy na wynos: cienka, chrupiąca, bardzo lekka.
- 3-4
- 2 dni x 9 godzin
- Wt - Śr
-
ul. Trakt Lubelski 412
04-667 Warszawa - Międzynarodowy Certyfikat
- 3200 PLN (brutto)
ważne!
Od marca kurs Pizza Napoletana Tradizionale i Contemporanea zostanie podzielony na dwa poziomy:
- Podstawowy (2 dni)
- Rozszerzony dla osób zaawansowanych (3 dni)
Wkrótce nowe terminy!
4 - 5
lutego
Kurs PIZZA NAPOLETANA TRADIZIONALE i CONTEMPORANEA
Plan szkolenia obejmuje 18 h zajęć. Zajęcia prowadzone są przez 2 dni w tygodniu w przybliżeniu w godzinach 9-18.
„Pizza Neapolitańska” charakteryzuje się lekkością, puszystością brzegów pełnych chlebowego smaku.
Kurs jest przeznaczony dla profesjonalnych pizzaiolo, piekarzy, cukierników oraz miłośników pizzy domowej roboty.
- 3-4
- 2 dni x 9 godzin
- Ruchome
-
ul. Trakt Lubelski 412
04-667 Warszawa - Międzynarodowy Certyfikat
- 3600 PLN (brutto)
18 - 19
lutego
Kurs PIZZA NAPOLETANA TRADIZIONALE i CONTEMPORANEA
Plan szkolenia obejmuje 18 h zajęć. Zajęcia prowadzone są przez 2 dni w tygodniu w przybliżeniu w godzinach 9-18.
„Pizza Neapolitańska” charakteryzuje się lekkością, puszystością brzegów pełnych chlebowego smaku.
Kurs jest przeznaczony dla profesjonalnych pizzaiolo, piekarzy, cukierników oraz miłośników pizzy domowej roboty.
- 3-4
- 2 dni x 9 godzin
- Ruchome
-
ul. Trakt Lubelski 412
04-667 Warszawa - Międzynarodowy Certyfikat
- 3600 PLN (brutto)
4 - 5
marca
Kurs PIZZA NAPOLETANA TRADIZIONALE i CONTEMPORANEA
Plan szkolenia obejmuje 18 h zajęć. Zajęcia prowadzone są przez 2 dni w tygodniu w przybliżeniu w godzinach 9-18.
„Pizza Neapolitańska” charakteryzuje się lekkością, puszystością brzegów pełnych chlebowego smaku.
Kurs jest przeznaczony dla profesjonalnych pizzaiolo, piekarzy, cukierników oraz miłośników pizzy domowej roboty.
- 3-4
- 2 dni x 9 godzin
- Ruchome
-
ul. Trakt Lubelski 412
04-667 Warszawa - Międzynarodowy Certyfikat
- 3600 PLN (brutto)
18 - 19
marca
Kurs PIZZA NAPOLETANA TRADIZIONALE i CONTEMPORANEA
Plan szkolenia obejmuje 18 h zajęć. Zajęcia prowadzone są przez 2 dni w tygodniu w przybliżeniu w godzinach 9-18.
„Pizza Neapolitańska” charakteryzuje się lekkością, puszystością brzegów pełnych chlebowego smaku.
Kurs jest przeznaczony dla profesjonalnych pizzaiolo, piekarzy, cukierników oraz miłośników pizzy domowej roboty.
- 3-4
- 2 dni x 9 godzin
- Ruchome
-
ul. Trakt Lubelski 412
04-667 Warszawa - Międzynarodowy Certyfikat
- 3600 PLN (brutto)
voucher podarunkowy na kurs robienia pizzy
Szukasz wyjątkowego prezentu, który przyniesie nową wiedzę i umiejętności? Teraz masz na to szansę w jedynej certyfikowanej szkole pizzy w Polsce – Accademia Pizzaioli Polska. Oferowane przez nas vouchery umożliwiają obdarowanie bliskiej osoby kursem w jednej z profesjonalnych dziedzin, które proponujemy.
- 3-4
- 2 dni x 9 godzin, lub 4 dni x 9 godzin
- Ruchome
-
ul. Trakt Lubelski 412
04-667 Warszawa - Międzynarodowy Certyfikat
- Cena w zależności od wybranego kursu