Terminarz Kursów

Sprawdź poniżej najbliższe terminy kursów.

W przypadku małej liczby zgłoszeń zastrzegamy możliwość przesunięcia daty kursu. Skontaktujemy się wtedy w celu ustalenia alternatywnego terminu,

8 i 9
października

kurs z luciano passeri

Jednodniowy kurs z Luciano Passeri. 

Nie przegap jedynej okazji na naukę od legendy włoskiej pizzy!

8 października 2024 – dla Pizzaiolo i certyfikowanych absolwentów naszej akademii.

9 października 2024 – dla wszystkich.

Accademia Pizzaioli Polska pizza corso base

21 - 24
października

Profesjonalny kurs podstawowy
CORSO BASE PIZZAIOLI

Plan szkolenia obejmuje 36 godzin zajęć, zajęcia prowadzone są od poniedziałku do czwartku przez łącznie 4 dni, w przybliżeniu od godziny 9.00 do 18.00.

Jest to kurs praktyczny i teoretyczny dla osób początkujących oraz zaawansowanych.

Accademia Pizzaioli Polska pizza corso base

28 - 31
października

Profesjonalny kurs podstawowy
CORSO BASE PIZZAIOLI

Plan szkolenia obejmuje 36 godzin zajęć, zajęcia prowadzone są od poniedziałku do czwartku przez łącznie 4 dni, w przybliżeniu od godziny 9.00 do 18.00.

Jest to kurs praktyczny i teoretyczny dla osób początkujących oraz zaawansowanych.

Accademia Pizzaioli Polska pizza corso base

18 - 21
listopada

Profesjonalny kurs podstawowy
CORSO BASE PIZZAIOLI

Plan szkolenia obejmuje 36 godzin zajęć, zajęcia prowadzone są od poniedziałku do czwartku przez łącznie 4 dni, w przybliżeniu od godziny 9.00 do 18.00.

Jest to kurs praktyczny i teoretyczny dla osób początkujących oraz zaawansowanych.

Accademia Pizzaioli Polska pizza corso base

25 - 28
listopada

Profesjonalny kurs podstawowy
CORSO BASE PIZZAIOLI

Plan szkolenia obejmuje 36 godzin zajęć, zajęcia prowadzone są od poniedziałku do czwartku przez łącznie 4 dni, w przybliżeniu od godziny 9.00 do 18.00.

Jest to kurs praktyczny i teoretyczny dla osób początkujących oraz zaawansowanych.

Accademia Pizzaioli Polska pizza corso base

9 - 12
grudnia

Profesjonalny kurs podstawowy
CORSO BASE PIZZAIOLI

Plan szkolenia obejmuje 36 godzin zajęć, zajęcia prowadzone są od poniedziałku do czwartku przez łącznie 4 dni, w przybliżeniu od godziny 9.00 do 18.00.

Jest to kurs praktyczny i teoretyczny dla osób początkujących oraz zaawansowanych.

Accademia Pizzaioli Polska pizza corso base

16 - 19
grudnia

Profesjonalny kurs podstawowy
CORSO BASE PIZZAIOLI

Plan szkolenia obejmuje 36 godzin zajęć, zajęcia prowadzone są od poniedziałku do czwartku przez łącznie 4 dni, w przybliżeniu od godziny 9.00 do 18.00.

Jest to kurs praktyczny i teoretyczny dla osób początkujących oraz zaawansowanych.

Accademia Pizzaioli Polska pizza corso base

13 - 16
stycznia

Profesjonalny kurs podstawowy
CORSO BASE PIZZAIOLI

Plan szkolenia obejmuje 36 godzin zajęć, zajęcia prowadzone są od poniedziałku do czwartku przez łącznie 4 dni, w przybliżeniu od godziny 9.00 do 18.00.

Jest to kurs praktyczny i teoretyczny dla osób początkujących oraz zaawansowanych.

Accademia Pizzaioli Polska pizza corso base

27 - 30
stycznia

Profesjonalny kurs podstawowy
CORSO BASE PIZZAIOLI

Plan szkolenia obejmuje 36 godzin zajęć, zajęcia prowadzone są od poniedziałku do czwartku przez łącznie 4 dni, w przybliżeniu od godziny 9.00 do 18.00.

Jest to kurs praktyczny i teoretyczny dla osób początkujących oraz zaawansowanych.

Kurs PIZZA SCROCCHIARELLA

Plan szkolenia obejmuje 18 h zajęć. Zajęcia prowadzone są od wtorku do środy przez łącznie 2 dni w tygodniu w przybliżeniu w godzinach 9-18.

Najbardziej podrabiany placek na świecie  który rewolucjonizuje rynek pizzy na wynos: cienka, chrupiąca, bardzo lekka.

15 - 16
października

Kurs PIZZA NAPOLETANA TRADIZIONALE i CONTEMPORANEA

Plan szkolenia obejmuje 18 h zajęć. Zajęcia prowadzone są przez 2 dni w tygodniu w przybliżeniu w godzinach 9-18.

„Pizza Neapolitańska” charakteryzuje się lekkością, puszystością brzegów pełnych chlebowego smaku. 

Kurs jest przeznaczony dla profesjonalnych pizzaiolo, piekarzy, cukierników oraz miłośników pizzy domowej roboty.

5 - 6
listopada

Kurs PIZZA NAPOLETANA TRADIZIONALE i CONTEMPORANEA

Plan szkolenia obejmuje 18 h zajęć. Zajęcia prowadzone są przez 2 dni w tygodniu w przybliżeniu w godzinach 9-18.

„Pizza Neapolitańska” charakteryzuje się lekkością, puszystością brzegów pełnych chlebowego smaku. 

Kurs jest przeznaczony dla profesjonalnych pizzaiolo, piekarzy, cukierników oraz miłośników pizzy domowej roboty.

3 - 4
grudnia

Kurs PIZZA NAPOLETANA TRADIZIONALE i CONTEMPORANEA

Plan szkolenia obejmuje 18 h zajęć. Zajęcia prowadzone są przez 2 dni w tygodniu w przybliżeniu w godzinach 9-18.

„Pizza Neapolitańska” charakteryzuje się lekkością, puszystością brzegów pełnych chlebowego smaku. 

Kurs jest przeznaczony dla profesjonalnych pizzaiolo, piekarzy, cukierników oraz miłośników pizzy domowej roboty.

7 - 8
stycznia

Kurs PIZZA NAPOLETANA TRADIZIONALE i CONTEMPORANEA

Plan szkolenia obejmuje 18 h zajęć. Zajęcia prowadzone są przez 2 dni w tygodniu w przybliżeniu w godzinach 9-18.

„Pizza Neapolitańska” charakteryzuje się lekkością, puszystością brzegów pełnych chlebowego smaku. 

Kurs jest przeznaczony dla profesjonalnych pizzaiolo, piekarzy, cukierników oraz miłośników pizzy domowej roboty.