Sprawdź poniżej najbliższe terminy kursów.

W przypadku małej liczby zgłoszeń zastrzegamy możliwość przesunięcia daty kursu. Skontaktujemy się wtedy w celu ustalenia alternatywnego terminu,

8 i 9
października

kurs z luciano passeri

Jednodniowy kurs z Luciano Passeri. 

Nie przegap jedynej okazji na naukę od legendy włoskiej pizzy!

8 października 2024 – dla Pizzaiolo i certyfikowanych absolwentów naszej akademii.

9 października 2024 – dla wszystkich.

24 - 27
lutego

Profesjonalny kurs podstawowy
CORSO BASE PIZZAIOLI

Plan szkolenia obejmuje 36 godzin zajęć, zajęcia prowadzone są od poniedziałku do czwartku przez łącznie 4 dni, w przybliżeniu od godziny 9.00 do 18.00.

Jest to kurs praktyczny i teoretyczny dla osób początkujących oraz zaawansowanych.

10 - 13
marca

Profesjonalny kurs podstawowy
CORSO BASE PIZZAIOLI

Plan szkolenia obejmuje 36 godzin zajęć, zajęcia prowadzone są od poniedziałku do czwartku przez łącznie 4 dni, w przybliżeniu od godziny 9.00 do 18.00.

Jest to kurs praktyczny i teoretyczny dla osób początkujących oraz zaawansowanych.

24 - 27
marca

Profesjonalny kurs podstawowy
CORSO BASE PIZZAIOLI

Plan szkolenia obejmuje 36 godzin zajęć, zajęcia prowadzone są od poniedziałku do czwartku przez łącznie 4 dni, w przybliżeniu od godziny 9.00 do 18.00.

Jest to kurs praktyczny i teoretyczny dla osób początkujących oraz zaawansowanych.

Kurs PIZZA SCROCCHIARELLA

Plan szkolenia obejmuje 18 h zajęć. Zajęcia prowadzone są od wtorku do środy przez łącznie 2 dni w tygodniu w przybliżeniu w godzinach 9-18.

Najbardziej podrabiany placek na świecie  który rewolucjonizuje rynek pizzy na wynos: cienka, chrupiąca, bardzo lekka.

ważne!

Od marca kurs Pizza Napoletana Tradizionale i Contemporanea zostanie podzielony na dwa poziomy:

  • Podstawowy (2 dni)
  • Rozszerzony dla osób zaawansowanych (3 dni)

Wkrótce nowe terminy!

4 - 5
lutego

Kurs PIZZA NAPOLETANA TRADIZIONALE i CONTEMPORANEA

Plan szkolenia obejmuje 18 h zajęć. Zajęcia prowadzone są przez 2 dni w tygodniu w przybliżeniu w godzinach 9-18.

„Pizza Neapolitańska” charakteryzuje się lekkością, puszystością brzegów pełnych chlebowego smaku. 

Kurs jest przeznaczony dla profesjonalnych pizzaiolo, piekarzy, cukierników oraz miłośników pizzy domowej roboty.

18 - 19
lutego

Kurs PIZZA NAPOLETANA TRADIZIONALE i CONTEMPORANEA

Plan szkolenia obejmuje 18 h zajęć. Zajęcia prowadzone są przez 2 dni w tygodniu w przybliżeniu w godzinach 9-18.

„Pizza Neapolitańska” charakteryzuje się lekkością, puszystością brzegów pełnych chlebowego smaku. 

Kurs jest przeznaczony dla profesjonalnych pizzaiolo, piekarzy, cukierników oraz miłośników pizzy domowej roboty.

4 - 5
marca

Kurs PIZZA NAPOLETANA TRADIZIONALE i CONTEMPORANEA

Plan szkolenia obejmuje 18 h zajęć. Zajęcia prowadzone są przez 2 dni w tygodniu w przybliżeniu w godzinach 9-18.

„Pizza Neapolitańska” charakteryzuje się lekkością, puszystością brzegów pełnych chlebowego smaku. 

Kurs jest przeznaczony dla profesjonalnych pizzaiolo, piekarzy, cukierników oraz miłośników pizzy domowej roboty.

18 - 19
marca

Kurs PIZZA NAPOLETANA TRADIZIONALE i CONTEMPORANEA

Plan szkolenia obejmuje 18 h zajęć. Zajęcia prowadzone są przez 2 dni w tygodniu w przybliżeniu w godzinach 9-18.

„Pizza Neapolitańska” charakteryzuje się lekkością, puszystością brzegów pełnych chlebowego smaku. 

Kurs jest przeznaczony dla profesjonalnych pizzaiolo, piekarzy, cukierników oraz miłośników pizzy domowej roboty.

voucher podarunkowy na kurs robienia pizzy

Szukasz wyjątkowego prezentu, który przyniesie nową wiedzę i umiejętności? Teraz masz na to szansę w jedynej certyfikowanej szkole pizzy w Polsce – Accademia Pizzaioli Polska. Oferowane przez nas vouchery umożliwiają obdarowanie bliskiej osoby kursem w jednej z profesjonalnych dziedzin, które proponujemy.