Profesjonalny kurs
PIZZA SCROCCHIARELLA
Profesjonalny kurs
PIZZA SCROCCHIARELLA
Plan szkolenia obejmuje 18 h zajęć zajęcia prowadzone są od wtorku do środy przez łącznie 2 dni w tygodniu w przybliżeniu w godzinach 9-18.
Najbardziej podrabiany placek na świecie który rewolucjonizuje rynek pizzy na wynos: cienka, chrupiąca, bardzo lekka.
Spraw przyjemność podniebieniu swoich klientów, zaskocz ich i rozkochaj w sobie wyjątkowo lekką i lekkostrawną pizzą, którą można nadziewać na ciepło lub na zimno, jak pizzę lub kanapkę.
Rozkoszuj się najbardziej pomysłowymi przepisami i oferuj unikalny, niezrównany produkt, aby zwiększyć swoje możliwości zarobkowe i wyróżnić się na tle bezpośredniej konkurencji. Z jednej mieszanki możesz wyprodukować wiele produktów, wszystkie proste, szybkie i wyjątkowo lekkie i strawne.
Dla kogo przeznaczony jest kurs?
Ten kurs jest przeznaczony dla osób, które mają już podstawowe pojęcie o rzemiośle i chcą odkryć wszystkie sekrety doskonałej pizzy Scrocchiarella, rozszerzyć asortyment produktów swojej firmy lub wzbogacić swój program nauczania o specjalizację kwalifikacyjną.
Podczas szkolenia uczestnicy poznają różne wersje Scrocchiarella :
- CLASSICA (soft wheat)
- INTEGRALE (whole wheat)
- RISO VENERE (venere rice)
- RUSTICA (multigrain)
- GRANO DURO (durum wheat)
Dlaczego warto wziąć udział w kursie?
WYRÓŻNIJ SWÓJ PRODUKT z innym rodzajem pizzy, którego nie oferują inne pizzerie.
Zaoferuj produkt, który rewolucjonizuje rynek pizzy nie tylko we Włoszech, ale i na świecie!
Program szkoleniowy
Szkolenie obejmuje wyjaśnienie przez instruktora Huberta Przybylak techniki używania mąk młyna Italmill, jak:
- wyrobić ciasto zaczynając od mieszanki Scrocchiarella
- przygotować bagietki, bułeczki i prawidłowo je przechowywać
- prawidłowo rozprowadzić produkt na łopacie (aby uzyskać chrupiący i lekki efekt)
- wypiec spód do pizzy, następnie przygotować dodatki do pizzy, zakończyć wypiekanie w piecu elektrycznym
Podczas szkolenia oprócz robienia pizzy, kursanci będą mieli możliwość wypieku focaccia, bochenku chleba, bagietek czy bułeczek.
zakończenie kursu
Na zakończenie szkolenia kursanci otrzymają certyfikaty z podwójnym międzynarodowym certyfikatem jakości UNI EN ISO 9001:2015 oraz UNI ISO 2100.
Certyfikaty są ważne również za granicą. Na życzenie kursanta Accademia Pizzaioli może również dostarczyć list na papierze firmowym, który potwierdza zdobycie niezbędnej wiedzy i uzyskanie certyfikatu.
miejsce kursu
ul. Trakt Lubelski 412
04-667 Warszawa
Po wypełnieniu formularza otrzymasz emaila z potwierdzeniem i numerem rachunku bankowego na który należy wpłacić opłatę rezerwacyjną w wysokości 1000 PLN.
Opłata będzie odliczona od kwoty całościowej kursu.
W przypadku rezygnacji z uczestnictwa, jeśli złożysz oświadczenie o rezygnacji od momentu zapisu do 10 dni przed planowanym rozpoczęciem kursu, cała wpłacona kwota zostanie zwrócona na wskazany przez Ciebie numer konta bankowego.
3200 PLN
(brutto)
- Emanuel Stawarz
- 3-4
- 2 dni x 9 godzin
- Wt - Śr
-
ul. Trakt Lubelski 412
04-667 Warszawa - Międzynarodowy Certyfikat