Z życia szkoły

Nasza szkoła to miejsce, w którym pasja do pizzy łączy się z nauką, doświadczeniem i niezwykłą atmosferą.

Nasz kanał na YouTube

Opis

Nasze ostatnie zaawansowane warsztaty z pieczenia scrocchiarelli wywarły ogromne wrażenie na jego uczestnikach. Szkolenie zdecydowanie przekroczyło granice tradycyjnego podejścia do pizzy, łącząc innowacyjność z rzemiosłem.

W trakcie kursu zgłębialiśmy tajniki wypieku z wykorzystaniem szerokiej gamy mąk  – od ciemnych po wielozbożowe, eksplorując nawet ekskluzywne kompozycje z dodatkiem mąki ryżowej. Tak, staramy się przekraczać kulinarne bariery, tworząc pizzę, która zaskakuje swoją lekkością i idealnym chrupaniem.  Nasz cel to nie tylko nauka, ale przede wszystkim przekazanie umiejętności wykorzystania różnych rodzajów mąk do tworzenia wyrafinowanych wersji pizzy gourmet. Uczestnicy warsztatów, w tym zarówno pasjonaci, jak i doświadczeni restauratorzy, zdobyli cenne umiejętności, które wzbogacą ich kulinarną ofertę. Zapraszamy Cię, abyś sam przekonał się o wyjątkowości naszych kursów. 

Foto Relacje

Instagram